Χρόνος: 15'
Μερίδα: οικογενειακή
Σε ένα ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα βάζουμε τα κομμάτια της κολοκύθας, το φασκόμηλο, το κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι και ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά και ψήνουμε στους 180 βαθμούς ώσπου να τρυπιέται η κολοκύθα. Αφήνουμε να κρυώσουν. Σε ένα μπωλ χτυπάμε το λάδι με τη μουστάρδα και το χυμό πορτοκαλιού. Κόβουμε σε κομμάτια τις σαλάτες, το φινόκιο, αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε με τη σάλτσα μουστάρδας. Τα βάζουμε σε μια πιατέλα, προσθέτουμε την ψητή κολοκύθα και ανακατεύουμε και τέλος ρίχνουμε από πάνω τα ρόδια, τους ξηρούς καρπούς, την σταφίδα, κομματάκια από μισό ξινόμηλο, την παρμεζάνα και πασπαλίζουμε με το ξύσμα πορτοκαλιού. Στολίζουμε με το υπόλοιπο ξινόμηλο.