Χρόνος: 40'
Μερίδα: οικογενειακή
Προθερμαίνουμε το φούρνο στο γκριλ στη δυνατή σκάλα.
Κόβουμε τις πιπεριές σε μέτρια κομμάτια και τις βάζουμε, με το εξωτερικό τους στραμμένο προς τα πάνω, σε ένα ταψί, τις ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να μαυρίσουν, τις ξεφλουδίζουμε αφού κρυώσουν.
Βάζουμε τις μελιτζάνες στο ίδιο ταψί, περιχύνουμε με ελαιόλαδο, κανέλα, αλατοπίπερο, ανακατεύουμε και ψήνουμε περίπου 30 λεπτά στους 180- 200 βαθμούς, μέχρι να μαλακώσουν.
Στο μεταξύ βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά. Σε μια ρηχή πιατέλα απλώνουμε κάτω τις μελιτζάνες, τα φασόλια, το κρεμμύδι, τις πιπεριές, ρίχνουμε από πάνω τη φέτα και τους σπόρους ροδιού και περιχύνουμε με τη σως. Στολίζουμε με λίγο μαϊντανό.